ОБУЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ

Онлайн езиковия център на АКАДЕМИЯ КАСТРО е създаден с цел повишаване на езиковата компетентност и квалификация за всички възрастови групи като разширение на основния сайт за обучение по изкуства.

Фирмата съчетава традиционните методи на преподаване на чужд език с, нови и съвременни технологии - мултимедийни презентации чрез електронни учебници и видеоматериали.

Интерактивни приложения допълват всички курсове по английски език.

Всички обучения се предлагат онлайн и не са обвързани с посещение на място, без разходи за командировки, наем на зали, настаняване в хотел квартира или др.

Няма да губите време за пътуване, методиката е съвременна - позволява гъвкавост на обучението и ще Ви спести средства и време.

Включваме се на живо от кв. "Бояна" - София, а Вие не сте ограничени в мястото където се намирате.

Електронните учебници са съставени от специалисти с научна степен и от преподаватели с английска филология - придобита професионална квалификация "Учител по английски език и литература" с дългогодишен стаж по специалността. Можете да се обучавате и по учебник и учебна система предложена от Вас.

Модулите позволяват да учите когато Ви е възможно и удобно. Обучавате се от всякъде и по всяко време /когато сте в модул/. За обучение чрез програмата Skype се изисква да имате предварително записани часове.

Издаваме сертификати за всички успешно преминати езикови нива от Европейска референтна езикова рамка на обучение: А1, А2, B1, B2, C1 и C2.

След успешното приключване на всички уроци за определен модул и/или ниво ще получите сертификат. Официалният документ посочва нивото ви на владеене на английски език пред работодатели и кандидатстване за работа или добавете сертификата към Вашето CV.

Повече за нас можете да видите на сайта ТУК