ЗА НАС


 

 

ПОДХОД КЪМ РАБОТАТА

Проектираме и документираме Вашето вдъхновение. Нашата цел е да осъществим идеите, които визуализираме. Създаваме и поддържаме красиви домове. Нашият акцент е върху цвета в пространството, което организираме за да можете да се мотивирате. Ние покриваме иновациите в изкуството на интериора с дизайнерски решения за всеки вкус. Идеите за конкретни помещения са съобразени с дизайнерските тенденции, мода или стил. Надяваме се да превърнете с нас дома си в източник на вдъхновения!

Богатият ни опит е източник на вдъхновение за архитекти, интериорни дизайнери и декоратори. Ние предлагаме обзавеждане и дизайнерски решения от най-висок клас - мебели, осветителни тела и аксесоари за: жилищни интериори (частни домове и апартаменти), хотели и интериори, ресторанти, хотелски стаи, барове, салони, офиси, рецепции, фоайета, заседателни зали, ресторанти, магазин и шоурум интериори, кътове за деца, кафенета и други.

КАК РАБОТИМ

Нашите професионални дизайнери реализират проектите от начало до край. Отделно влагаме усилия от гледна точка на художествения усет, тъй като част от екипа ни е художници, реставратори и дизайнери със специализации и магистратури в тези области. Напълно можем да откликнем както на обекти за реновация, така и на нови такива със колегите за осветление, цвят, текстури, обзавеждане и други услуги свързани с интериорния дизайн.

Екипът ни от професионалисти е готов да отговори и най-претенциозните изисквания. Работили сме с колеги в България и чужбина. Имаме реализирани проекти в Англия, Япония, Германия, Белгия и България.

Внимание преди да се свържете с нас прочетете целия текст!

Етапи на нашата работа:

Етап I

Първата част от процеса започва с концепция. Комуникацията с Вас ще ни позволи да разберем истинската Ви идея и да я представим в план. Среща с Вас на място или виртуално онлайн.

Етап II

Дизайн и визуализация с 2D и 3D компютърно проектиране с рисуване където е необходимо. Осъществяването на концепцията става като екипът разработва проекта Ви, който се развива в обхвата на интериорното пространство. Обмислят се проектни характеристики и избор на материали, облицовки, водопроводи, осветление, мебели и аксесоари. Това е и фазата в която работим в тясно сътрудничество с наши партньори – магазини, доставчици и др. Правим проучвания, включително първоначални оценки и разработване на заданието обмисляйки концепция за здраве и безопасност.

Етап III

Планиране и спецификация: Когато проекта е готов и е одобрен от Вас, процеса на изпълнение започва с изготвяне на спецификации очертаващи подробно целта на проекта, обяснителни записки както и интериорни планове с решения за изпълнение от нас и/или подизпълнители като като магазинни вериги и складове с които имаме договорености. Ние преглеждаме всички спецификации от зададените към нашите партньори за да се гарантира, че всички функции и нужди на клиента са очертани. Предлагаме избор на всички видове дограма, щори, завеси, осветление и всичко свързано с интериора. Подмяна на електрически табла с автоматични предпазители, подови настилки и др. Важен е моментът за избор на елементи и стил за да можем да помислим и за изпълнението свързано не само с осветление и цвят, а и с мебелировка, която отговаря на Вашия стил и цялостната концепция за организиране на пространството.

Етап IV

Изчисляване на разходите и план на бюджет за осъществяване. Счетоводния отдел изчислява всички детайли подадени от нас за частично или пълно осъществяване на Вашия проект. Колегите съставят икономически реализируеми планове според вашите изисквания и възможности.

Предлагаме три варианта за осъществяване:

Вариант -1: цена: 25 лв. за кв.м. /цените са крайни/.

Само проектиране и Вие довършвате проекта. Включва консултация с дизайнер и анализ на пространството, проучване на изискванията на клиентите. Разработваме до 2 плана на функционално разпределение в 2D с възможна 1 корекция. След като изберете вариант на аранжировка, изготвяме 3D визуализация с възможна 1 корекция на цветовото решение. Можем да разработим Вашия дизайн и план онлайн без да губите време в пътуване и срещи. Това можем да осъществим, ако ни предоставите архитектурен план на обекта или Ваша скица с точни размери на помещенията с всички отстояния с резолюция поне 5 мегапиксела и ясни обозначения. Можете да направите и компютърна скица с програма за рисуване. По телефон или друга комуникационна програма можем да обсъдим подробностите с 50 минутна консултация. Това се осъществява след като вече имаме Вашите снимки, чертежи, планове и други предоставени от Вас. Разработката включва още определяне на стил в който да се осъществи проекта. Получавате готовия 3D проект до 10 работни дни. При посещение на място за архитектурно заснемане се заплащат 50 лв., които се приспадат от стойността на услугата при готов проект. След като знаем и/или сме изчислили/заснели точната квадратура с всички отстояния Ви предоставяме линк за поръчка на услугата. Работим изцяло със заплащане по банков път за сигурност и спокойствие на клиента.

Поръчка на Вариант 1 с посещение на място можете да направите ТУК:

Вариант -2: цена: 45 лв. за кв.м. /цените са крайни/.

Проектиране и частични намеси в интериора, които желаете да осъществим като подови настилки, осветление, декорация, стенописи, картини, стъклописи, витражи и др. Услугата включва също: до 2 астрономически часа консултация на място и заснемане на точни размери на помещението /помещенията/, както и: консултация с дизайнер за анализиране на пространството и проучване на изискванията на клиентите. Разработваме до 3 плана на функционално разпределение в 2D с възможна 1 корекция. След като изберете вариант на аранжировка, изготвяме 3D визуализация с възможна 1 корекция на цветовото решение. Във избрания вариант посочваме на чертежите точни размери на всяко отстояние и мебелировка на която също са зададени размерите като Ви предоставяме информация от къде да закупите мебелировката с ценови оферти. Можем да включим консултация на място в магазините като Ви ориентираме за цветовете на дамаските/тапицериите и завесите или да използвате готови решения от офертите. Консултации за тониране на боите, марките на производители и къде качествено да направите това. Консултациите не се заплащат допълнително. Внимание: Всички допълнителни дейности по осъществяване на проекта, като дограми, поставяне на подови и други покрития, декорация с цветови съчетания на тавани и стени, както и строително-ремонтни дейности, монтаж на мебели и други се договарят отделно след предоставяне на оферти от наша страна на клиента! Посочените цени са за квадратен метър и са за услуги свързани с проектирането. Разработката включва още определяне на стил в който да се осъществи проекта. Получавате готовия 3D проект до 14 работни дни. При посещение на място за архитектурно заснемане се заплащат 50 лв., които се приспадат от стойността на услугата при готов проект. След като знаем и/или сме изчислили/заснели точната квадратура с всички отстояния Ви предоставяме линк за поръчка на услугата. Работим изцяло със заплащане по банков път за сигурност и спокойствие на клиента.

Поръчка на Вариант 2 с посещение на място можете да направите ТУК:

Вариант -3: цена: 70 лв. за кв.м. /цените са крайни/.

Цялостно решение и концепция от началото на проектирането до крайното му осъществяване. Подови настилки, осветление, декорация. Договаряме цени и преговаряме с различни изпълнители от името на клиента. Разработката включва още определяне на стил в който да се осъществи проекта. Поръчваме и нанасяме цветовете и избираме декоративните облицовки за стените. Проектираме и/или поръчваме доставка и монтаж на мебелите с тяхното разположение, включително обзавеждане. Изготвяме задания за производство на мебели по Ваш вкус и изисквания според стиловото оформление, ако такива са необходими. Избираме и закупуваме мебели и обзавеждане. Избираме подови настилки и други облицовки в интериора според заданието. Избираме интериорни материали, материи, текстил, пердета, тапети и акценти, рисуваме стенописи, картини, стъклописи, изработваме витражи и др. Услугата включва също: до 2 астрономически часа консултация на място и заснемане на точни размери на помещението /помещенията/, както: консултация с дизайнер за анализ на пространството с проучване изискванията на клиентите. Разработваме до 3 плана на функционално разпределение в 2D с възможни 2 корекции. След като изберете вариант на аранжировка, изготвяме 3D визуализация с възможни 2 корекции на цветовото решение. Във избрания вариант посочваме на чертежите точни размери на всяко отстояние и мебелировка на която също са заданени размерите като Ви предоставяме информация от къде ще бъде доставката и производството с оферти. Можем да включим консултация на място в магазините като Ви ориентираме за цветовете на дамаските/тапицериите и завесите или да използвате готови решения от офертите. Консултации за тониране на боите, марките на производители и къде качествено може да бъде направено това. Консултациите не се заплащат допълнително. Внимание: Всички допълнителни дейности по осъществяване на проекта, като дограми, поставяне на подови и други покрития, декорация с цветови съчетания на тавани и стени, както и строително-ремонтни дейности, монтаж на мебели и други се договарят отделно след предоставяне на оферти от наша страна на клиента! Посочените цени са за квадратен метър и са за услуги свързани с проектирането. Разработката включва още определяне на стил в който да се осъществи проекта. Получавате готовия 3D проект до 20 работни дни. При този вариат Вие единствено следите за осъществяването на отделните етапи посочени в договора и очаквате крайния изпълнен проект. При посещение на място за архитектурно заснемане се заплащат 50 лв., които се приспадат от стойността на услугата при готов проект. След като знаем и/или сме изчислили/заснели точната квадратура с всички отстояния Ви предоставяме линк за поръчка на услугата. Работим изцяло със заплащане по банков път за сигурност и спокойствие на клиента.

Поръчка на Вариант 3 с посещение на място можете да направите ТУК:

Етап V

Реализация на проекта, Мебелно проектиране и производство и/или закупуване на готови решения. Подготовка на документи. Мониторинг на плановете за разходите, ремонтни дейности и срокове на доставка на поръчките. Осъществяване на координация с подизпълнители и други консултанти чрез създаване последователност на изпълнение на интериорния проект. Непрекъснат мониторинг на качеството със срещи на място, поддържане на връзка с изпълнители.

Етап VI

След като ремонтно-монтажните дейности са приключили, положени са подовите покрития, поставени са всички ВиК изводи и/или монтирани по задание на клиента батерии, мивки, конзоли, тоалетни чинии и др. следва полагането на бои по стени и тавани. Декорацията е една от последните дейности, които се налага да осъществим – монтиране на корнизи за завеси, сглобяване на мебели и разположението им на определените в проекта места. Знаем, че тази последна седмица не можем да разчитаме много на здравословен сън. Трепета в очакването на крайния резултат за всички е повратна точка в проекта, защото всяка малка подробност се преглежда. Окачват се картини, монтират се стъклописи и витражи като се реализира концепция за интериорната декорация на пространството с допълнение на вази и аксесоари. След като Вашия нов дом е перфектно организиран заснемаме професионално и можем след това да Ви разкрием осъществения проект. Това е най-вълнуващия и емоционален ден, очакван с нетърпение!

Етап VII

Финал: Влизате в реализираните пространствени решения изцяло по вашия вкус и дизайн.

Честито!

 

 

 

Благодарим на всички за доверието изградено през годините!  

Повече за нас можете да видите в сайта castrobg.com където ще откриете много други услуги и идеи, които предлагаме.

УСЛУГИ


Eкипът ни е на ваше разположение и нашите дизайнери са готови да преведат вашите желания в 3D визуализации с 360 ° завъртане и представяне. Използвайки идеите и плановете Ви като отправна точка ще послужат за създаване на реалистична визуализация. Осъществяването на идеите и проектите е нашата цел.

Каквито и желания да имате с нашия опит и ресурси можем да реализираме в рамките на бюджета Ви. Ние сме отдадени на това, което правим и се стремим да предоставим най-добрия резултат и обслужване. Когато става въпрос за планиране на нов проект, независимо от мащаба като квадратура или "разчупени" нови форми на пространства от типа Open space сме готови да откликнем на Вашите изисквания.

Нашите интериорни дизайнери ще се погрижат за оформлението и декора на вашия бизнес независимо от височината на етажите, както и за цветовите решения за стенни покрития, за мебелировката и украсата, която да отговаря на стила. Ние имаме знанията и опита, както и разполагаме с ресурси, за да ви преведем през целия процес за да бъде вашия проект успешен.

Консултация с посещение на място:

Последователност на услугата:

1. След като сте поръчали консултация с посещение на място и сте заплатили за нея по един от начините описани в сайта, наш сътрудник се свързва с Вас на посочен телефон при регистрацията си и уточнява:

а/. дата, ден и час за посещение на място.

б/. детайли

в/. уточняване на бюджет в който да се вместим за вариантите 2 и 3.

2. Посещението е в дните от работната седмица и се уточнява предварително при провеждане на разговора и не по-късно от три дни считано от направената заявка за услугата и потвърдено от банката плащане.

Работим изцяло със заплащане по банков път за сигурност и спокойствие на клиента.

ВАЖНО!!! Стойността за посещение на място и консултация не се възстановява в случаите на отказ от страна на клиента от услугата. Сумата се приспада при условие, че клиента подпише договор за изпълнение на проекта.

Предложението е валидно за територията на гр. София - България. За други региони можете да се свържете с екипа за повече информация.

 

Project Title

ЖИЛИЩЕН ДИЗАН

Project Title

ОФИС ДИЗАЙН

Project Title

ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ

ПРОЕКТИ


Електронен каталог с проекти можете да разгледате като кликнете ТУК

ЕКИП


Запознайте се с нас :)

...

д-р. Михаил Николов

Художник, Реставратор, Теолог, Управител на Академия Кастро с множество специализации в страната и чужбина. Реализацията на всеки проект е свързан с функционалността и желанията на клиента за естетическа привлекателност!

...

Марин Михайлов

Дизайнер, Специализирал в САЩ.

Предишно образование с магистратура интериорен дизайн - Флоренция - Италия.

Идеите на клиента са мотивация за творчески изяви и по-добро разбиране на света около нас!

...

Цвета Петрова

Специализирала интериорен дизайн в Англия.

Предишно образование НХА - София - Магистър живопис.

Работи креативно и намира смели решения, които да придадат неповторим чар и уют.

Основен принцип: къщата е място, което да превърнем в дом!

...

Сизико Такаши

Завършила е архитектура - Токио - Япония.

Специализирала е интериорен дизайн във Виена - Австрия.

Маркетинг мениджър, графичен дизайнер.

Естетиката и творчеството вървят ръка за ръка!

КОНТАКТИ


Свържете се с нас:

Контактна форма ТУК
Тел. 0879116683
Email: sales@castrobg.com